ACTIVITEITEN

 

Activiteiten zijn belangrijk, wat doen we allemaal en wat ligt er voor ons in de toekomst open?

 

Het hoofdstuk activiteiten is niet zomaar ergens bij elkaar komen kletsen en we zien wel. Bij ons staan de activiteiten centraal en met een doel.  Wat is ons doel voor de komende tijd? Bekijk hier de evenementenkalender.

We bezochten mooie musea, ontmoetten onze klassieke Mazda vrienden bij het ambachtsmuseum en later ook nog in België. Een mooie puzzeltocht dwars door ons land die eindigde in het pittoreske Oudewater en uiteraard de jaarlijkse ledenvergadering maken het weer een mooi jaar om op terug te blikken.

Een toost op de toekomst...

Ieder jaar zit  vol nieuwe plannen en dit jaar is uitstekend gestart en weer zijn er vele deuren open gegaan. De Mazdaclub mocht, omwille van hun originaliteit en kwaliteit, zich presenteren op 9 januari 2008 bij de introductie van de allernieuwste Mazda 6.  
Zo staan er weer mooie ritten gepland, uitnodigingen zijn binnengekomen, technische activiteiten en bezoeken aan interessante locaties in ons land.
Het is niet alleen leuk elkaar weer eens te zien na een bepaalde periode maar wij vinden het ook leuk om met elkaar en de auto's bezig te zijn. Tenslotte is de Mazda 626 toch een bijzondere auto, daar zijn we het allemaal over eens of niet dan?

De groep heeft op het moment een grote vaste kern zodat er nu al vragen komen van, "waar is die of die?" of "Hij zou toch ook hier zijn vandaag?". Dat is leuk. Samen zijn en genieten van de auto, bijpraten, problemen oplossen en waar mogelijk advies geven voor een netter en beter resultaat.

De toekomst van onze club...

Mazda kent veel verschillende types en actiemodellen. Deze worden nu toch wel echt heel zeldzaam. Schitterende hatchbacks en sedans, prachtige coupés en zelfs nette wagons! Dus van alles wat. We hebben in de club nagenoeg alle kleuren op het gebied van de GD, we hebben LX, GLX, GT's en natuurlijk ook de limited editions en een paar actiemodellen. Wat dacht je van de Triton versie of de Exceed, Ares, Argos, enz.. 

Onze club heeft een stel vakmensen op het gebied van mechanica en hydraulische componenten, maar ook op het gebied van motoren en carrosserie. Ze brengen goede raad en bewijzen het met feiten. Tijdens deze dagen kun je ze alles vragen.

Wat gaan we doen?

Er staan een aantal bezoeken op de planning, er wordt weer getoerd en gepuzzeld,
een technische dag behoort tot de mogelijkheden en niet te vergeten: een club-barbecue!

Zoals ieder jaar, de ledenvergadering en we plannen een eindejaarsevenement dat een leuke workshop bevat. We hebben een gast die ons uitleg geeft over bepaalde delen van de auto.
Of... wat dacht u van een schitterende tourtocht rondom Arnhem en Nijmegen, leuk door allerlei dorpjes, bosrijke omgevingen en heuvelachtige velden.
Rechts van de tekst een foto van ons derde lustrum, een feestelijke dag bij het Rosarium te Doorn

Namens alle leden van de club, u bent altijd van harte welkom om eens kennis te komen maken, geen verplichtingen, alleen even een mailtje naar info@mazda626.nl.

Veel plezier met Mazda!
Namens alle leden van de Mazda 626 Club.